3 de maig del 2010

LLUMS DE NIT


Les nou de la nit, puntualment a la llunyania a la calçada un reflex al terra em crida l'atenció, es tracta d'una plaga que lentament, en silenci però sense pausa ja es deixa veure en moltes interseccions de la nostra ciutat, són reflexos d'un altre món? Trucades|Crides a uns ulls invisibles perquè sàpiguen localitzar-nos?, No, en mirar millor, m'adono que són petits artefactes que senzillament captant la llum del dia, a la nit la tornen omplint els nostres carrers buits de llums de colors que codifiquen el seu particular Morse al vacio de l'obscuridad.
El cert és que aquests llums criden l'atenció, el cert també és que no compleixen cap servei per a la ciutadania, ja que en aquelles hores solen estar a casa, dormint, menjant o simplement cada qui en el seu.
En una època de crisi que d'un dia a l'altre l'ajuntament gasti una quantitat important d'euros en aparells de senyalització nocturna dels passos de vianants, quan els vianants simplement els trobes en l'horari de 8 a 20 hrs per la nostra ciutat
és d'un calibre tal que caldria felicitar al sesudo tècnic que els ha imposat fent-se'ls pagar de la seva butxaca, mai una inversió municipal no ha tingut menys raó de ser caldrà felicitar al comercial de la casa subministradora perquè estic convençut que seria capaç de vendre sorra a una tribu del desert del Sahara.
Pregunta: Qui ha autoritzat l'esmentada inversió, amb què motivació, com ha estat el seu cost en aquestes dates d'infelicitat per a molts.
Resposta: La resposta amic meu, simplement aquesta en el Vent....