30 d’abril del 2010

ELS NOUS MODELS D'OCUPACIÓ


Mentre el Govern en el seu desconcert i l'oposició amb el seu descrèdit segueixen un estrany joc polític, el cert, el tangible són les llargues cues|coles que es produeixen per poder trobar una feina. Els sacrificis que han de fer milions de persones al nostre país per poder arribar a fi de mes i la desesperança de la nostra joventut, que veu com el final dels seus estudis, al final de l'esforç per aconseguir un títol Universitari, amb l'objectiu de treballar, per independitzar-se, es troben amb el contrari o a tot estirar amb ocupació|ús en precari no arribant a cobrar mil euros mensuals.
Per això, i sobretot a causa d'això, ens hem de felicitar que encara existeixin iniciatives privades que intenten recol·locar-se en un panorama laboral molt cru.

En aquest cas estem parlant de les empreses que el producte que ofereixen és el temps. La falta de temps precisament és el que va a l'alça en un país que se suposa haurà de posar-se les piles. Treballar més hores per menys import i fins i tot més edat. Segons tots els indicis, que deixen entreveure les diferents reunions entre el Govern, Sindicats i Patronal.

Ens ofereixen la possibilitat d'harmonitzar la nostra vida laboral amb les tasques cuotidianas. Estalviant-nos les cues|coles i les esperes interminables
Aquestes empreses, han anat desenvolupant-se, gràcies als buits que deixen d'altres, a l'eliminació precisament de llocs de treball que al principi i en una societat moderna no tenien cabuda. Com per exemple: Els botons o ordenances de les entitats bancàries. No deixa de ser paradoxal que en una societat virtual, encara a data d'avui, hi hagi múltiples facetes que s'han de realitzar presencialment. A costa del nostre temps.

Aquestes empreses, han anat desenvolupant-se, gràcies als buits que deixen d'altres, a l'eliminació precisament de llocs de treball que al principi i en una societat moderna no tenien cabuda
I és aquí on aquestes empreses, fan la seva aparició. Aquestes empreses s'han expandit per tota la geografia nacional en aquests últims anys. Mérida, Barcelona, València, Bilbao, Sevilla, Balears Canàries i Múrcia, fins a arribar a la nostra Província. Tarragona compta des de fa unes setmanes amb Telegrums, empresa que té en comú amb les del seu rang, el posar de nou al carrer la figura del Transportista, o com ara prefereixen cridar-lo: MITJANCER DE GESTIONS. Però en el fons no deixa de ser una actualització dels antics Ordenances. De fet Telegrums té un servei per a empreses denominat servei Ordenanza- Exprés. Realitzen tot tipus de gestions, tràmits i encàrrecs. Portar el cotxe a passar l'ITV, Pre asseure documentacions als diversos Organismes oficials. Demanar cita|citació al metge, recollir la medicació, Ir a Correus. Són uns exemples. Oferint-nos la possibilitat d'harmonitzar la nostra vida laboral amb les tasques cuotidianas. Estalviant-nos les cues|coles i les esperes interminables.

http://webfacil.tinet.org/telegrums